Latar Belakang

dasatim logo.png

Dasatim Sdn Bhd adalah pengeluar dan pengedar produk Kitosanplus dan telah beroperasi secara aktif selama 4 tahun di industri pertanian. Misi kami adalah untuk memberikan sesuatu solusi kepada petani yang kian meruncing dengan kos input yang meningkat serta harga komoditi yang tidak menentu dengan menawarkan alternative yang murah, mudah, organik dan ringkas. 

Syarikat beribu pejabat di Kuala Lumpur dan menjalinkan kerjasama dengan pihak Univerisiti, Pusat Kajian bertauliah dan juba Jabatan Jabatan Kerajaan yang berkaitan dengan pertanian demi memperkasakan pertanian tempatan.  

uitm sabah logo.jpg
hok logo.png
nukeM_edited.jpg
Logo_Universiti_Malaysia_Sabah.png
USMLogo.jpg

Mohd Noor Ismail

FOUNDER / CEO

Sales and Marketing Management  Degree – Australia , Chartered Institute of Marketing . and specializes in the field of marketing and sales. En. Mohd Noor is also the formulator of the product and has vast experience in manufacturing, trading and services.

2123_edited.png
pp_edited_edited.png

Juleeni Suleiman

ADMINISTRATION

Degree in Business Administration (Transport) – University Institute Technology Mara. Experience include project management, procurements, office administration and statutory compliance.

IMG_20200202_135709_edited.png

Mohd Razin Mokhtar

MANAGEMENT

Degree in Management, USA. EN. Razin Mokhtar adalah juga pengasas syarkat Dasatim Sdn Bhd. 

Screen%2520Shot%25202020-05-23%2520at%25

Arafah

Mohd Noor

OPERATIONS

Diploma Welding Technologies. En. Arafah is the backbone of the companies operations overseas all matters in Production, and Logistics. Tn. Arafah has served the company since its inception.